The Big Apple

Al een paar jaar dromen vriendin D. en ik van een citytrip naar New York. Omwille van verschillende redenen was het er nooit van gekomen. Tijd om die ‘to do’ die met 25 uitroeptekens op ons lijstje stond af te vinken en gewoon naar The Big Apple te trekken. Geen excuses meer. Als we het nu niet zouden doen, zou het er gewoon ook niet meer van komen.

Begin januari trokken we dan ook overenthousiast naar Connections om onze reis te boeken. Een dillemma hier en daar (welke plaats moeten we kiezen in het vliegtuig en vooral welk hotel is kosten/baten-gewijs het interessants?) en 45 minuten later stonden we terug buiten op de stoep. Mét een geboekte citytrip naar New York. Ketsjing!

Bij zo’n trip kwam ook een hele berg papieren bij kijken. Een nieuw reispaspoort aanvragen, ESTA-aanvraag niet vergeten, dollars bestellen, een VISA-kaart aanvragen, VISA-kaart laten valideren voor de VS, reisgids kopen, reis voorbereiden … kortom, ik was wel een tijdje zoet.

Vorige week was het dan eindelijk zover. Donderdag 18 april stapten wij op het vliegtuig naar JFK Airport, New York City. Een vlucht van een dikke acht uur later, zetten we onze eerste stappen op Amerikaanse bodem. New York, here we are.

 

Advertenties

Een gedachte over “The Big Apple

  1. Pingback: Archief: Een citytrip naar The Big Apple | Perfect Imperfect

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s