As we speak #5

Drukke dagen, veel te doen en toch net iets minder inspiratie voor een blog. Tijd voor een nieuwe As we speak. Met een terugblik op de voorbije twee weken. Lezen jullie even mee?

Leest: Eindelijk weer boeken. Het review-exemplaar van Marc de Bel had ik in een week uit, 22 februari hier te lezen, dus nog even geduld. Intussen heb ik ‘Dik. Lelijk. Wijf.’ bijna uit. In Leeslijst #10 kon je al zien wat er nog op het programma staat de komende dagen. Ik verwacht ook nog wel wat tijdschriften in de bus de komende weken. Genoeg leesvoer om me zoet te houden dus.

Eet: In gezelschap. Deze week maakte ik tijd om wat mensen terug te zien die ik al veel te lang niet meer gezien had. Dinsdag kon ik bijkletsen bij Balls & Glory in Brussel, donderdag ontdekte ik ‘In de zwaan’ in Godsheide, vlakbij Hasselt. De vegetarische bal beviel me redelijk zwaar. De gamba’s daarentegen waren heerlijk, net als het dessert! Njam. Twee geslaagde avondjes toch. En nu niet meer zo lang wachten om bij te kletsen.

Sport: Ik ga nog steeds verder met de BBB-lessen. En om die maandagavonden toch iets minder intensief te maken probeer ik door de week ook een dag in te plannen om zelf wat spierversterkende oefeningen te doen. Hopelijk levert het ook iets op en zie ik de maandagen tijdens die oefeningen iets minder hard af :). Om te lopen hoop ik op beter weer, een schamel zonnetje zou al zoveel deugd doen.

Luistert: Nog steeds naar Ed Sheeran. Ik kan echt niet wachten op z’n nieuwe plaat. En ik kijk keihard uit naar z’n concert waar ik tickets voor kon versieren. Daarnaast maakte ik in iTunes een lijstje met m’n favoriete nummers. Dat maakt lange treinritten toch net iets aangenamer. Boekje, muziekjes en even weg van de wereld. Mijn momentje.

Kijkt: TV. En dat gebeurt niet dikwijls. Maar nu zou ik toch graag de eerste aflevering van De Mol nog bekijken én het vervolg van Blind Getrouwd. En ook wel de laatste aflevering van Jana in Thuis. Gelukkig heeft een lief een digicoder om alles op te nemen. Want at home hebben we geen digitale tv.

Kijkt vooruit: Naar de verbouwingen! De bouwvergunning is binnen. Dus nu kan het allemaal beginnen. Best wel spannend want ik ben helemaal niet thuis in die wereld.

Advertenties

6 gedachtes over “As we speak #5

    • Ik ben in Leuven ook al eens geweest en dat was toen wel ok eigenlijk. Maar viel het ook wel wat tegen. Zonde. Kaas, risotto, soort van pasta er bij. Veel zware boel bijeen. En Check voor de Mol ;).
      Ook voor jou een fijn weekend uiteraard! 🙂 x

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s