Zoveel nieuwe muziekjes!

Wauw, de afgelopen dagen waren toppers op muziekvlak. Zoveel bands die een nieuw nummers lanceerden. Ik kon m’n geluk niet op toen de ene na de andere verrassing opdook. Het begon allemaal bij Muse vorige week donderdag en intussen heb ik toch al drie nieuwe favoriete nummers! Ik laat jullie graag meegenieten.

1. Muse  – Dig down

Van bij de eerste noot een herkenbaar Muse-nummer. Stevig en goed, meer heb ik niet nodig. Ongelooflijk content dat Muse terug uitpakt met nieuwe muziek. Ze beloofden op Studio Brussel trouwens dat ze in de komende twee jaar weer naar België afzakken, ik hoop in elk geval dat ik er bij kan zijn.

2. Oscar and the Wolf – So Real

Oh wat heb ik hier lang op gewacht. Ze stelden me een beetje teleur door hun concert in Antwerpen uit te stellen naar het najaar. Maar als ze ons dan al trakteren op nieuw werk, is het hen allemaal vergeten. Een van de optredens waar ik ooit het hardst in opging. Max, hetzelfde in oktober aub!

3. Absynthe Minded – The Execution

Ik had geen idee dat de band terug samen was en nieuwe nummers maakte. En plots was ie daar dan, een spiksplinternieuwe single. Voor mij misschien nog wel de grootste verrassing van de afgelopen week. Maar ik ben echt blij dat ze terug muziek maken. Absynthe Minder is toch nog steeds een van de betere Belgische bands.

Daarnaast kwamen ook Triggerfinger en Channel Zero met nieuw werk op de proppen. Iets te ruig voor mij. Maar het gaat goed met de Belgische muziekscene.

Welke single laat jou niet los de afgelopen maand?

Advertenties

4 gedachtes over “Zoveel nieuwe muziekjes!

  1. Pingback: As we speak #9 | Perfect Imperfect

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s