Leeslijst #22

Ik ben stilaan helemaal door de voorgaande Leeslijstjes. Hoog tijd om dus wat nieuwe boeken op te diepen uit mijn to be read-stapel. Zo heb ik toch weer wat leesvoer om naar uit te kijken de komende weken. Mijn reviews op de blog kunnen mijn leestempo niet bijhouden. Maar voorlopig blijf ik ze nog even een keer per week inplannen.

IMG_4296

Ik koos zes boeken uit. Met wat variatie in het genre. Want het is net die afwisseling die het voor mij boeiend houdt. De komende weken verdiep ik mij dus in deze zes pareltjes:

  • Bertina Mulder – De Rode Magneet: Een boek dat ik won bij Judith. Het gaat over een reis naar Mars om er een nieuwe kolonie te starten. Het plot sprak me meteen wel aan dus ik ben echt heel blij dat ik het boek won. Benieuwd wat het brengt.
  • Chinouk Thijssen – Fataal Spel: Een boek waar momenteel heel wat fuzz rond is in de YA-community. Dus vroeg ik voor het eerst eens een reviewexemplaar aan. Hopelijk is het boek zo goed als ik vermoed dat het is.
  • Bart Debbaut – De Mol: Debbaut is zo een van die namen die ik meermaals tegenkom op de Boekenbeurs. Maar tot nu las ik nog geen boek van hem. Nu hij een boek rond De Mol uitbrengt, kon ik het toch niet laten en vroeg ik een reviewexemplaar aan. Ik verwacht een superspannend boek. Laat maar komen.
  • Jessi Kirby – De verborgen geschiedenis van ons: HarperCollins vroeg me onlangs of ik op de hoogte wilde blijven van hun nieuwe lanceringen. Als er een boek bij was dat me interesseerde, mocht ik gerust een recensieexemplaar aanvragen. Toen dit boek dus in mijn mailbox viel, stuurde ik een mailtje en kreeg ik een e-book toegestuurd.

De verborgen geschiedenis van ons

Heel wat nieuw leesvoer voor mij dus. Ik kijk vooral uit naar Fataal Spel en De Mol. Maar wat lees jij de komende weken?

 

Advertenties

7 gedachtes over “Leeslijst #22

  1. Die boeken van Vos en Haas zijn fantastisch. Wij genieten er nog steeds van om ze samen met de kinderen te lezen (dit jaar zat er ook weer eentje bij de Kinder- en jeugdjury)…
    Ik heb “Cress” klaarliggen, de 3e van dr Lunar-chronicles…

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: Leeslijst #23 | Perfect Imperfect

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s