Gelezen: De prinses die alles had – Mario De Koninck

In het boekenpakket van Lang Zullen We Lezen zat het prachtige kinderboek waar ik op gestemd had. De prinses die alles had. De prachtige cover nodigde gewoon uit om te lezen. Ik kon niet wachten om het ook gewoon te lezen. Afgelopen week leek een goed moment.

IMG_5357

Auteur: Mario De Koninck

Het verhaal start bij de prinses die alles had. Een kasteel, schatten van ouders, een knappe ridder, een babyprinsje … kortom, ze had alles. Maar haar leven was zo saai, nooit gebeurde er iets in het koninkrijk. Alles liep altijd gesmeerd, nooit was er wat spanning in haar leven. En daar wilde de koning verandering in brengen.

IMG_5360

De koning kan het niet langer aanzien en besluit eens goed na te denken. Wie zou hij kunnen bellen voor wat spanning? De hersenvreter? De criminele komkommer of toch maar beter de hakbijlmoordenaar? Maar dan ontdekt hij dat hij ze per ongeluk allemaal heeft opgebeld en plots staan ze allemaal voor de poort van het kasteel.

De prinses die alles had is een prachtig kinderboek. De tekeningen zijn echt mooi, vol met leuke details. De stijl is wat donker maar net dat geeft het verhaaltje een bijzonder fijne sfeer mee. Het past volledig bij het verhaal.

Het was extra leuk om te zien dat de meeste boeken die in het boekenpakket van Lang Zullen We Lezen zaten, ook gesigneerd waren. De prinses die alles had was daar niet anders in. Ik kreeg er nog een leuke tekening bovenop. Het is een bijzonder kinderboek met een enorm mooie boodschap op het einde.

Je vindt het boek op Bol.com. Voor de hardcover betaal je 19,90 euro.

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Gelezen: De prinses die alles had – Mario De Koninck

  1. Pingback: As we speak #23 | Perfect Imperfect

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s