Over Perfect Imperfect

Op Perfect Imperfect verzamel ik mijn eigen kleine avonturen. Imperfecte verhaaltjes. Schrijfsels met een hoek af. Waarom imperfect? Omdat je niet altijd in de maat moet lopen. Omdat ik mezelf alles behalve een expert vind maar anderzijds wel een heel breed interesseveld heb. En omdat de perfectionist in mezelf heeft moeten leren aanvaarden dat niet altijd alles perfect kan zijn (mijn gezondheid is me intussen dankbaar).

Ik ben Katrien, 34 en Media Geek bij Infrabel. Ik hou van ongelooflijk veel dingen en ik heb daardoor een veel te drukke agenda. Geen fashionqueen, geen beautyexpert maar toch hier en daar wat girlygirly trekjes. En af en toe begeef ik me graag in de mannenwereld van de koers.

Vluchten doe ik in boeken. Geen cultureel verantwoorde literatuur voor mij. Of toch niet vaak. Het liefst een beestig goed jeugdboek. Omwille van de ongebreidelde fantasie. De stapeltjes boeken in mijn boekenkast maken duidelijk dat ik meer boeken koop dan ik gelezen krijg. Tussendoor pak ik m’n favoriete magazines ter hand, doorblader ik een stripverhaal of ga ik op zoek naar interessante blogs.

Mijn creativiteit steek ik in muziek of fotografie. Al bijna 25 jaar vertoef ik in het harmoniewereldje. Mijn altsaxofoon als trouwe vriendin. Van ’s morgens tot ’s avonds is er muziek. Radio, CD’s, iTunes, concerten of zelf spelen. Ik kan het niet ontkennen, een lichte verslaving is misschien geen overdreven term. Al heb ik de stilte wel weer leren appreciëren. Dan pak ik mijn fototoestel en trek ik de Haspengouwse velden in. Of bestudeer ik fotomateriaal van inspirerende fotografen en hoop ik stiekem ooit even goed te zijn. Ik heb nog een lange weg te gaan.

Mijn sportieve ambities beperken zich tot kijken naar de koers. Met de paplepel ingekregen, al staat het fanatisme tegenwoordig op een iets lager pitje. Al start ik zelf af en toe nog eens met de 345e sessie Start to Run. Iets wat ik zelden volhou door allerlei redenen. Een motivator is zeker welkom, anyone? Want ooit zou ik toch eens graag de 15km van Dwars door Hasselt halen.

Ik blog omdat ik graag schrijf en schrijven op moeilijkere momenten ook helpt om alles een plaatsje te geven. Verwacht geen superpersoonlijke informatie, dat soort dingen hou ik liever voor mezelf. Maar ik geef je wel graag een inkijkje in mijn wekelijkse activiteiten! Veel leesplezier en laat me zeker weten wat je er van vindt!

Mijn blogposts worden niet gesponsord, tenzij anders vermeld. Ik kies ervoor om telkens m’n (soms) kritische blik neer te schrijven in m’n blogs. Mijn eerlijke mening of persoonlijke ervaring. Ik koos wel voor het partnerprogramma van Bol.com. Met de minimale opbrengsten daarvan kan ik mijn boekencollectie met wat korting uitbreiden.

2 gedachtes over “Over Perfect Imperfect

  1. Pingback: Kiehl’s | Perfect Imperfect

  2. Pingback: #40dagenblogger-tag | Perfect Imperfect

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s